follow Catalog firme » Sport agrement » Echipamente sportive » Judetul BISTRITA NASAUD
  home     Echipamente sportive   Judetul BISTRITA NASAUD

Echipamente sportive Bistrita Nasaud

Obtineti cel mai bun pret pentru echipamente sportive completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
echipamente sportive, echipament sportiv profesional (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Importul, si distributie, echipament sportiv profesional, legea si macron, italia. aceste produse pot fi achizitionate si la magazinul nostru din bistrita, calea moldovei nr.7. totodata firma noastra acorda discounturi intre 5-10% atat persoanelor fizice cat si celor juridice care achizitioneaza produse in cantitati mai mari. contactati-ne si nu veti regreta !!!..
0363 *** ***Click aici!
echipament sportiv, echipament sportiv bistrita (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Misiunea noastra este de a oferi servicii de cea mai buna calitate in vanzarea on-line de echipament sportiv. pentru inceput oferta noastra este destul de restransa, cataloagele noastre de produse cuprinzand doar echipamentele produse de firmele donic si nittaku. pe viitor ne propunem sa ne largim gama produselor comercializate prin intermediul site-ului prin realizarea de contracte de distributie si cu alte firme..
0721 *** ***Click aici!
echipamente sportive (Bistrita, BISTRITA-NASAUD)
Produce si comercializeaza aparate profesionale fitness & bodybuilding, avand implementat sistemul de management al calitatii, sr en iso 9001:2001 si licenta mkb-system germania. de aceea, va putem pune la dispozitie indelunga experienta a celor mai renumiti producatori la nivel mondial, precum si expertiza integrata in produsele marca florsystem...
0263 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie